Заявете своя час

Изберете преглед*:
Удобни за вас*:
Филиал*:
Телефон*:
Емайл:
Описание на (проблема)*:
Код*:
Промени
Внимание! Наш служител ще се свърже с вас за потвърждение.

Анкета

Доволни ли сте от медицинското обслужване в МЦ „Медичек”

Да, обслужването е на високо ниво
Доволен съм
Не съм доволен
Обслужването е на ниско ниво

Резултати

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “МЕДИЧЕК"


МЦ МЕДИЧЕК от базата ни в Бизнес Парк София - ЗАТВОРЕН!!!
Заповядайте в най-новия ни филиал - The Mall. Той се намира до THE MALL (на Цариградско шосе) в сградата на Камарата на строителите в България (ул. Михаил Тенев №6 Б). Луксозен и модерен, филиал The Mall, е винаги готов да Ви помогне - в работни дни от 08:00 до 18:00.


МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “МЕДИЧЕК" ООД започва своята дейност през 2005 г. в гр. София. Екип от квалифицирани лекари специалисти оказва специализирана извънболнична медицинска помощ, която включва: прeвенция на здравето, профилактика, наблюдение на здравословното състояние на пациентите, диагностика, клинико-лабораторни и клинико-инструментални изследвания, лечение, консултации, манипулации и медицински дейности в обем, необходим за лечебния процес.
През 2007 г. се разширява обхвата на предлаганите услуги, като се създават мобилни екипи от лекари специалисти, оборудвани с необходимата медицинска апаратура за извършване на профилактични медицински прегледи в цялата страна.

От края на 2013 г. отвори врати най-новия ни филиал - The Mall. Той се намира до THE MALL (на Цариградско шосе) в сградата на Камарата на строителите в България (ул. Михаил Тенев №6 Б). Луксозен и модерен, филиал The Mall, е винаги готов да Ви помогне - в работни дни от 08:00 до 18:00. Ние в Медичек ценим приятелството, затова най-важното за нас е клиентите ни да са здрави.
Не е малък броя на пациентите, които търсят услугите на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “МЕДИЧЕК" ООД по спешност или като алтернатива на тромавата организация на държавната здравна система в България. Здравословното неразположение и остро протичащите заболявания най-често заварват хората на работното им място, далеч от личните им лекари. Независимо дали притежават карта за доброволна здравна осигуровка или са частни пациенти, потърсилите медицинска доболнична помощ в „МЕДИЧЕК” получават специализирани услуги от кардиолози, гинеколози, невролози, оториноларинголози и офталмолози, ендокринолози, нефролози, уролози, гастроентеролози, педиатри, специалисти по кожно-венерологични болести и др.
Многобройните клиенти на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “МЕДИЧЕК" ООД получават ежедневна специализирана доболнична медицинска помощ, както и превенция на здравето с провеждане на периодични профилактични прегледи.

Актуално